Για τη διάδοση του μεγαλείου του ελληνικού πολιτισμού
από την αρχαιότητα
μέχρι τις μέρες μας.
ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Γιατί τόσα και τόσα υποτιθέμενα σύγχρονα αντίγραφα ιστορικών έργων δείχνουν πολύ διαφορετικά αν όχι κακόγουστα. Η αιτία είναι απλή: Πόσο κοντά στον Πραξιτέλη μπορεί να φθάσει ένας σύγχρονος καλλιτέχνης όταν μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με φτωχική αμοιβή καλείται να παραδώσει ένα αντίγραφο του Ολύμπιου Ερμή; 
Στοχεύοντας την αναπαραγωγή των αρχαίων έργων με μέγιστο σεβασμό και πιστότητα, έτσι ώστε να αναδύουν σε μεγάλο βαθμό τη μαγεία του αυθεντικού, η ομάδα επιστημόνων, καλλιτεχνών και εκδοτών της Φιλοσοφικής Εταιρείας προχώρησε στην δημιουργία μιας σειρά πρωτοκόλλων κατασκευής αντιγράφων ιστορικών αντικειμένων που ονομάστηκαν Exact Replicas™. Κοινός τόπος σε όλα τα πρωτόκολλα είναι η χρήση της τελευταίας τεχνολογίας σε κάθε τομέα και η παραγωγή με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον. 
Στην οικογένεια των αγαλμάτων η διαδικασία των Exact Replicas™ ξεκινά με σάρωση 3D υψηλής ευκρίνειας του έργου, το οποίο, μετά από ψηφιακή επεξεργασία, προσαρμόζεται σε διαστάσεις μικρότερες από το πρωτότυπο. Στην επόμενη φάση παράγεται ψηφιακά το πρότυπο μοδέλο το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή των αντιγράφων από καλλιτεχνικό γύψο. Με αυτό τον τρόπο, το τελικό προϊόν καταλήγει να είναι
ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στο αυθεντικό. 
Στην οικογένεια των γκραβουρών ζητούμενο είναι η αναπαραγωγή με υψηλή ποιότητα των Ασπρόμαυρων ή Υδρόχρωμων αναπαραστάσεων του παρελθόντος. Η διαδικασία Exact Replicas™ ξεκινά με σάρωση υψηλής ανάλυσης των πρωτότυπων και προχωρεί σε εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας σε ειδικά καλλιτεχνικά χαρτιά. 
Στην οικογένεια των αναπαραγωγών νωπογραφιών/φρέσκο η διαδικασία των Exact Replicas™ ξεκινά με σάρωση υψηλής ευκρίνειας του έργου, το οποίο, στη συνέχεια εκτυπώνεται ψηφιακά πάνω σε μια πλάκα από υψηλής ποιότητας σύγχρονο καλλιτεχνικό γύψο. Η εκτύπωση γίνεται με μέγιστη ανάλυση από κορυφαίας τεχνολογίας Digital Flatbed UV Printers, με μέγιστη γκάμα χρωμάτων. Κατά την εκτύπωση, τα υψηλής ποιότητας μελάνια εκτίθενται σε ακτινοβολία UV που δημιουργεί άμεσα πολυμερισμό και ενσωμάτωσή τους στο υπόστρωμα.
Το αποτέλεσμα είναι μια αναπαραγωγή μέγιστης ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής. 
Κάθε προϊόν που έχει παραχθεί με βάσει τα πρωτόκολλα Exact Replicas™ συνοδεύεται από
πιστοποιητικό γνησιότητας σε 6 γλώσσες που βρίσκεται μέσα στην ειδική συσκευασία κάθε τεχνήματος. 
Δείτε και κατεβάστε εικόνες και πιστοποιητικά των Exact Replicas™ στην σελίδα ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ.


ΤΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρωτοποριακά αντίγραφα
αρχαίων και ιστορικών έργων
με απόλυτη πιστότητα!

ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Γραφτείτε μέλος και αγοράστε
σε ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ
6979000.176 -177 -178
ή στείλτε μήνυμα στο
biz@politiria.gr